Cupping

Krachtig en effectief

Via cupping therapie, vooral door te masseren met cups, stimuleer je zowel het lymfesysteem als de doorbloeding waardoor afvalstoffen efficiënter worden afgevoerd. Er wordt nieuw lymfevocht in omloop gebracht waardoor weefsels beter gevoed worden en het immuunsysteem wordt versterkt. Het bloed wordt ook gezuiverd doordat het vacuüm een soort bloeduitstorting creëert. Omdat de verstopping naar boven trekt worden er rode en witte bloedcellen aangemaakt en verwijdert het de verzuring.

Cupping stimuleert het zenuwstelsel, vooral op de rug maar ook de verschillende organen die daardoor worden aangestuurd.

Cupping in het algemeen

Cupping is een behandelmethode waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie).

Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. De afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. De kracht van cupping is sterk, het heeft een diepe werking en is zeer effectief.

Gezichtsbehandeling

Gua Sha

Over Patricia

© Copyright - Yoii