Cellulite

Cellulite, ook bekend als ‘sinaasappelhuid’, wordt vaak veroorzaakt door een slechte vochtafvoer in de huid rond de billen en dijen. Als gevolg hiervan kunnen knobbels en kuiltjes in de huid in dit gebied ontstaan. Afvalstoffen kunnen minder goed worden afgevoerd en de doorbloeding raakt gestagneerd.

Een TuiNa Cupping massage is zeer geschikt om de doorbloeding in de fascie (het bindweefsel) en de huid te verbeteren evenals eventuele stagnaties en verklevingen te verminderen. Het afvoeren van de afvalstoffen via het lymfesysteem wordt hierdoor gestimuleerd.

De specifieke TuiNa Cupping massage om cellulite te verminderen is in het begin gevoelig door de obstructies en verhardingen in het weefsel maar al na enkele behandelingen wordt de gevoeligheid minder en kan de TuiNa Cupping massage op een steeds dieper en intensiever niveau uitgevoerd worden.

Een TuiNa Cupping massage is om verklevingen in de fascie los te maken ook als er nog geen sprake is van cellulite. Door middel van palpatie door de TuiNa therapeut is snel vast te stellen of een TuiNa Cupping massage nodig is.

Cupping

Gua Sha

Over Patricia

© Copyright - Yoii